Hittaskola.se - Utbildningssveriges

9 av 10 utbildningssök, oavsett skolform, baseras på sökningar gällande drömjobb, intressen, ämnen och upplevelser. Därför startades Hittaskola.se, som är en sökmotor för utbildning, hösten 2007. Tillsammans med våra kunder har vi skapat Sveriges mest omfattande och relevanta databas för ”utbildningssök”.

Vår uppgift mot dig som besökare är att fungera som ett ”google” för utbildningssök. Hittaskola.se ska sortera ut, presentera och ge relevanta utbildningsförslag baserat på den sökning som gjorts. När urvalsprocessen är avklarad länkar vi direkt till skolans hemsida.

Med hjälp av hittaskola.se blir Sveriges skolor och dess utbildningar mer synliga och mer lättillgängliga för dig som letar efter utbildningsförslag.

Jonas Bengtsson (VD)

Annonsera | Skollogin | Om hittaskola | Kontakta oss | Sitemap